Project Description

  • De Pasch (Logo Social Media)
  • De Pasch Cardio Lijn
  • De Pasch Running Man
  • De Pasch Website
  • Website De Pasch
  • Van off-line naar online

Projectdetails

Klant: Praktijk voor Fysiotherapie en Fysiotraining De Pasch

URL: depasch.nl

Opdracht: stylesheet, redesign logo, website, tekst, beeld, social media

Een website stond al geruime tijd ‘op het lijstje’, maar echt nodig was het niet. De mond tot mondreclame deed zijn werk nog prima. En ook de diverse verwijzers zoals huisartsen en specialisten weten de weg naar deze gerenommeerde praktijk voor fysiotherapie nog steeds te vinden. Wat volgde was een gesprek over professionaliteit, de toekomst en de continuïteit. Het resultaat: er moest een website komen en omdat een website zonder social media nooit het Google daglicht zal zien werd ook daar in geïnvesteerd.

De opdracht luidde als volgt: bouw een website die laat zien waar wij onze passie vandaan halen. Maak duidelijk dat wij voor alle leeftijden zijn en dat we over een diversiteit aan expertisegebieden beschikken. Een aantal interviews resulteerde in de benodigde informatie. Daarmee kon onder andere bepaald worden wat de kernwaardes van De Pasch zijn. De grootste uitdaging zat hem in het verwoorden van de expertise. Wie klopt er bij jullie aan en met welke klachten? Wat zijn dan de mogelijke behandelrichtingen? Kortom, een compleet nieuw metier. Tot slot verzorgden we ook de fotografie. Er werd een realistische ‘cast’ verzameld die bereid waren om hun gezicht te laten zien op de website van De Pasch.

GreenVillage adviseerde om er ook een blog aan toe te voegen. Immers, door met regelmaat nieuws te presenteren blijft de website ‘in leven’ en kun je je social media kanalen ‘voeden’. Een blog bleek echter iets ‘te zwaar op de hand’. Daarvoor in de plaats is gekozen om het over ‘tips’ te hebben. Een benaming die meer tot zijn recht komt bij een Fysiotherapeut.

En passant werd ook het logo ‘opgestrakt’ en bleken de elementen waar dit logo uit bestaat (de cardiolijn en de ‘running man’) prima onderdelen te zijn om op de website te gebruiken.

Het ontwerp, de achterliggende structuur en navigatie alsmede alle teksten zijn door GreenVillage gerealiseerd. Op periodieke basis verzorgen wij social media content en houden de website up-to-date.

GreenVillage_Logo_GIF