Project Description

  • Sharon-van-den-Brink_Logo
  • Sharon-van-den-Brink_Homepage
  • Sharon-van-den-Brink_Contactpage
  • Sharon-van-den-Brink_Huisstijl
  • Sharon-van-den-Brink_Voorkant_Flyer

Projectdetails

Klant: Sharon van den Brink, Coach voor Jeugd & Gezin

URL: sharonvandenbrink.nl

Opdracht: naam, logo, huisstijl, website, tekst, beeld, marcom, social media

De initiële vraag was simpel: “Ik ben afgestudeerd pedagoog en wil mijn eigen praktijk op gaan zetten als jeugdcoach. Er moet een naam komen, een logo, ik wil visitekaartjes, een flyer en natuurlijk een website. En help mij alsjeblieft met social media. Welke kanalen? En wat ga ik daar dan melden? Alles moet uitstralen wie ik ben en waar ik voor sta. Kan dat?”

Beslist geen ‘appeltje-eitje’, want deze dame wist wat ze wilde en had een scherpe visie en missie. Met diverse interviews en door mij in te lezen in haar branche kwam ik in de juiste ‘mood’. De domeinnaam was snel geregeld en daarmee stond de ‘bedrijfsnaam’ vast. Persoonlijker kon ik het niet maken. Er volgde een presentatie van een sfeerimpressie, een zoekwoordenanalyse en een fotoshoot. Ik legde ‘SEO-proof’ teksten voor, er werd gediscussieerd en gebouwd.  Het resultaat zie je hier, maar kijk ook vooral even naar de website. Die moet zorgen voor leads. Daarom is er overal sprake van een laagdrempelige en uitnodigende call-to-action. Er is immers een flinke barrière voordat je contact opneemt met een coach voor je kind.

Het logo, de huisstijl, de website, het ontwerp, de achterliggende structuur en navigatie alsmede alle teksten zijn door GreenVillage gerealiseerd.

GreenVillage_Logo_GIF